打印 上一主題 下一主題
收起左側

㊣咦?~原來【kirt代升服務】是這樣代升的呀~(kirt潛水篇)

佢係咪有兩部電腦,1部用自己ac打,1部用人地ac吸咋
回復 支持 反對

名既問題...可以係佢用完k個ac, 再開第2個ac...咁就有果d字
回復 支持 反對

人地玩完自己ac,再重on就會咁,
仲有,人地可能之前升完唔記得影相,要on番代升d ac,補影番d相
回復 支持 反對

答左你既問題先:
1.如果是用"吸經驗"帶升的法式,應該所有的兵都同等級呀!?
ans:就係所有冰都周lv...所以我都覺得佢係吸lv
2.如果用"吸經驗"帶升,怎不去打經驗比較多的怪呢?
ans:佢可能唔係打冥界既怪...只係佢既相係係冥界度影...目的係咩...我就估唔到
3.為何麼要把所有兵陣、等級經驗都用黑呢?
ans:這不重要...升到就得...目的係點...大家諗諗

唯一既可能性係...
...佢係開2部機or雙開((詳上網雙開方法
之後用krit打...另外個就咁吸...所以全部都升哂...
最後...佢用開過krit部機開番比人升既ac...
自然...就係krit打過怪既記錄...
所以...下面就係krit個名...

即使佢真係用呢種方法升...都唔代表佢昆人...
佢的的確確係可以升到...
只係睇下用咩方法...
回復 支持 反對

關於那三條問題那,仔細想想也會得到答案的,當然只是我的答案
我認為krit並非使用吸經驗形式代升的,那麼第一第二題不用解答了吧

第三條那,先留意一下,krit塗黑的部份是什麼呢?
就是角色下方出現玩家名字的部分,說話欄中玩家得到經驗值的部分,以及傭兵視窗的部份
當中有兩處都會出現玩家名字,而傭兵視窗那部份則不會
從該處推理,就是說要把玩家的名字保密,始終人都不希望別人知道自己的二轉不是自己升的,至少我不希望
傭兵視窗部分塗黑的用意是否多此一舉則不得而知,前提是他的動機如我所說
至於樓主找到的兩張圖,硬說就是百密一疏,不知用詞恰當與否了

希望當事人也出來澄清一下吧
回復 支持 反對

答左你既問題先:
1.如果是用"吸經驗"帶升的法式,應該所有的兵都同等級呀!?
ans:就係所有冰都周lv...所以 ...
囧男0o0 發表於 20-5-2010 20:59

你第一點就說錯了!!

如果他用吸經驗的方式 , 主角最少有 80↑
回復 支持 反對

樓主太多假設了

要是我當初直接假設為,他只是升了幾只2轉
只是單純把將帥位置位動,再塗黑
這樣成功例子可以不斷重覆
回復 支持 反對

嘩  外掛代升?   代升搵我啦=]   黑仔商人=]
回復 支持 反對

答:唔通比佢升果陣..隻隻都係同一樣lv?
2.如果用"吸經驗"帶升,怎不去打經驗比較多的怪呢?
答:可能佢覺得這裡易打.夠快掛~~
3.為何麼要把所有兵陣、等級經驗都用黑呢?
答:這個情況我相信好多代升的人 都會這樣做吧=]

之後就係個人意見...不喜可以不用理

為什麼自己做不到的事情,而他人就做到,就要麻目地 說他人用外掛/bug呢?
回復 支持 反對

你第一點就說錯了!!

如果他用吸經驗的方式 , 主角最少有 80↑
天然漢方 發表於 20-5-2010 21:06

樓主從K某中得知,其帶升服務為團隊性
這可以令全部問題有個初步解答。
[以下為假設]
代升團隊中,K某負責上傳完工相片,
團隊另一人代升完畢,通知K某拍照上傳,
正用正身上線的K某便轉AC影相了。
[ 假設完畢 ]
上面有朋友大概解答了圖片的問題
整合修正後為:
"巨商.exe"進入及登入遊戲
登入K某正身
[重點.K某1_萬經驗不一定是在冥界所得,只因某對號入座:
*先想出吸升,然後便設定K某正身必於代升人物附近下線而得出"冇可能場場冥象都有10幾萬經"之說。*
[假設]收到通知[設完]代升完畢後便登出,再進入代升者AC拍照。
而黑掉傭兵欄,其他代升者為客指照也有黑掉,不是個別問題。
[重點.以上不是說K某沒有使用外掛,只是證明樓主所提供的不能證明什麼而已。]
彩左D,唔好介意~
回復 支持 反對