查看: 21356|回復: 362
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 導火線Online 臨時集中帖

關閉 [複製鏈接]

此帖作特別處理(因暫無所屬版塊)
by ctm

嘩呢個假期真係悶到...   又無咩online好玩... ' 於是自己搵朋友一齊做一隻小型槍GAME ONLINE

E家已經完成左20%  唉... CSO 真係.... 明明之前用NP 好地地... 又要用返橙橙既HS ...  我諗橙橙想全\

部換曬做HS  ~_~  講到底橙橙為搵錢而用HS (HS 比較平...)  唉... 外掛滿天走!!!無人理牙!!!

E家我照住CSO 黎做緊野... 估唔到呢隻GAME 都幾好 ...  收埋咁多系統唔出  (我查左一查韓國既CSO)

CSO 牙 CSO  你真係慘... 比香港 同 台灣欄橙做代理... "   本來係一隻好GAME !  比Heat project 既系

統更好... !!  e家!!!你睇下!!! 外掛無王管  加速滿地跑!!!! 爛橙! 你咁樣收得檔啦!   

本次online game 將採用外國1000G主機作為server

保證順暢!!! 預計封測在 2010年 4月7日  

防外掛系統採用自行開發軟件 vK ( Vioes killer ) 此軟件將在今年12月發佈

我唔會保證以上軟件的工作效果比橙橙好...

但係我想講比橙橙知咩先叫真正既online 保護工作!!!

官網架設中....

另招 GM  (有薪 1小時 = $20  銀行入數)

遊戲故事

於1991年12月26日,蘇維埃社會主義共和國聯盟正式解體。

蘇聯最大國俄羅斯在蘇聯宣佈解體後不久,就馬上對外開始擴張;

在短短的三年間,俄羅斯已經先後佔領烏克蘭‧波蘭與羅馬尼亞等地 ,

形成了東西歐戰線,以德國‧法國‧英國和意大利為首的聯邦決定徵求聯合國維持和平部隊,

與俄羅斯進行對抗。

同時在亞洲,北韓宣稱自己擁有大殺傷力的武器(核武),並以此威脅南韓‧中國‧日本‧美國,

要求對其進解除禁運,

南韓和中國兩者亦意識到北韓的恐怖,

決定派兵對北韓進行偵察及破壞。

此時台灣和日本正面臨亞洲風波,

為了促進中台和平,台灣總統李登輝主動投靠大陸,並與中國進行派遣軍隊及交流軍事情報,

日本則與美國聯手,於沖繩的嘉手納設空軍基地,準備進攻北韓及俄羅斯。

由於亞洲軍隊各自為政,初時的亞洲戰爭並不理想,

直到南韓軍開始敗退,

他們才真正意識到聯盟的重要,

在之後的四年時間內,美國與日本聯手先後攻佔北韓的多個重要軍事設施 (包括生化及核武廠)

但北韓的元首卻死不心息,多次派軍隊意圖搶回重要目標的控制權。

於是在北韓多個重點設施經常發生激烈戰鬥,

最後北韓軍決定與美日軍隊同歸於盡------把C4 安置在核武設施,然後一次過摧毀對方的攻擊戰線。

而在歐洲,雙方戰爭比較激烈,經常互有死傷。

除了城市戰爭之外,還加上了歐洲游擊隊的能手----叢林戰

俄羅斯既要面對死城中的恐懼,又要應付在蕞林中快速閃擊的狙擊手,

俄軍不但士氣下降,而北韓的敗退也令俄國開始意識到戰事開始無望,

在戰局的僵持下,他們唯有用重型機炮掩護下猛烈進攻。

次年,西歐第一道防線德國終於被攻破,

在聯合國再次增援下,德國能繼堅守僅存的一半國土,與俄國繼續戰鬥。

感謝 酷愛乂HotCha  提供

發佈地圖初次封測計劃開放:

香港地圖: 新城市(完整地圖 32vs32 )   機場(C區至K區  32vs32)  香港太空館(只限狙擊槍 20vs20)  

日本地圖: 機場    (完整地圖 35vs35)    百貨公司(13層   40vs40)

意大利地圖:  首都中心(不完整地圖  32vs32)

美國地圖:   美國軍事基地(完整地圖   32vs32)

封測不推出故事任務模式 其他模式正常開放!
封測只開放以上地圖  多謝支持!

m群 : group407494@msnzone.cn

基本需求

作業程式:Windows XP,2000, vt

CPU      : Pentium 4 2.0Ghz
Samplon 2500 以上

記憶體    :512MB 以上

顯示卡    :Geforce FX5600, Radeon 9700

音效卡:  : APE 63"

DirectX 版本  : DirectX 9.0c 版本以上

硬碟空間     :  3.5GB

單機版 推前至12月開始

任務MOD 開放任務:

零點行動

地圖: 山區小屋(夜 - 需用夜視鏡)

限制時間: 10分鐘

成功條件: 請將屋內的敵人射殺 找尋對方的犯罪證據

失敗條件: 時間超過

Fire in Home

地圖: 山頂酒店(火警 水槍)

限制時間: 5分鐘

成功條件: 將酒店內的人 救出

失敗條件: 時間超過

暫時開放2個
回復

樓主識整online game???係咪真呀???
回復 支持 反對

我有做GAME 經驗   其實係我D FD 讀呢D野...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

好似唔係咁關cso事wor
香蕉布 發表於 19-8-2009 14:39

有關就ok 啦!~

我個msn : kitty_xd111@hotmail.com
回復 支持 反對

GM要做D咩?我唔夠15歲=童工?=0=
回復 支持 反對

唔夠十五+_+  好似唔得
回復 支持 反對

哇  我有興趣喎
回復 支持 反對

唔怕比人拉?
定係你自己買左版權?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對