樂古Nakuz

標題: 投下大家最期待的下星期新GAME [打印本頁]

作者: charlie598    時間: 10-1-2011 21:44
標題: 投下大家最期待的下星期新GAME
都幾多大作下....我仲味決定玩咩好.. 真係囧爆  心中最愛 九陰真經!!  東邪西毒都唔錯 係一隻不錯的武俠game  
聖劍 Online 勁似 風色幻想 我又想玩..... DIVINE SOUL 聖魂 又想玩.... EASTA東方之星online 又唔錯....夢之傳說online 有少少似魔力寶貝 ... 又想玩.... 我就快想死..... 根本唔知玩咩好... 仲要隻隻係下星期 出....
作者: fribz110    時間: 10-1-2011 21:47
點解冇TERA,明天公測WOR
作者: tsanganson    時間: 11-1-2011 12:56
tera go where??????????????????
作者: tigercheng    時間: 12-1-2011 15:20
聖劍....畫風同日本果d差唔多樣
作者: mui1388ken    時間: 13-1-2011 19:12

第一聖劍,第二東方,第三SOM
TERA冇中文化=.=又有咁多新GAME出-冇乜心情去掂@@"但點解會有9陰-3-"
作者: [H]阿然    時間: 13-1-2011 19:30
會試下東邪西毒   睇畫面都ok  又好耐冇玩武俠game
作者: HIDE666    時間: 14-1-2011 16:12
番抄GE舊GAME 10年前的 石器時代 算唔算 ???

最少個人應為 10年前GE 石器時代 1月再出 總比現時的GAME好玩太多 !!!

期待石器 .........   

年輕的玩家 應該未聽過石器時代   台灣 1月封測  (陶朱)重新代理 [ 已封台灣以外IP 要玩請用VPN ]

石器時代 = (近乎)全世界線上遊戲始祖 第一當然是UO 反正一定比 天堂 RO 天上碑早
作者: [HK]賢先生    時間: 14-1-2011 23:30
Easta....
聖劍 Online....
Q群仙傳Online....
Soul of Magic ....
本月的作品不錯的了吧...
作者: 惡魔奶爸    時間: 14-1-2011 23:33
LOST SAGA 時空亂鬥
作者: 大理世子    時間: 15-1-2011 12:12
Easta掛
不過Easta令我諗起Easter
因為ta同ter發音差吾多
作者: dragonraja    時間: 17-1-2011 19:12
而家D game得個樣,無論咩玩法 pvp 國戰D人全部都係企係到pk,完全係定點戰鬥,好悶
作者: XYZZY    時間: 20-1-2011 17:47
決戰 真三國
作者: 童言*童語    時間: 22-1-2011 01:04
無一隻岩玩,,九陰可能會期待,,,
作者: qasd1237892    時間: 22-1-2011 09:58
九陰都吾會係下星期出-  -
無咩好玩  所以無投..
作者: vip006    時間: 22-1-2011 10:42
《Q群仙傳》
作者: 火胤〞    時間: 30-1-2011 15:36
聖劍同魔法物語都好吾定
作者: 你精我都精    時間: 2-4-2011 08:36
一定唔玩網蟲既game. . .

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://ent02006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2